За нас

Ние сме професионалисти с дългогодишен опит на ключови позиции в успешни компании!

55+ години опит, който ще споделим с вас.

Нашето портфолио включва финансови и счетоводни услуги, както и широкоспектърна консултантска дейност за мениджмънт, управление на ресурси, вътрешни процеси и персонал, инвестиции, кредити, сливания и придобивания.

Нашите клиенти са компании с разнообразни профили и портфейли от активи, които са гъвкави към промените, но непреклонни към ценностите си.

В KRANIKO сме готови да помогнем и на вас.

financial advisor 09

Подход

  • Проучваме средата, бизнес процесите и организационната структура в компанията ви
  • Сътрудничим с вашия екип, спазвайки етично и отговорно отношение
  • Анализираме текущото състояние на фирмата и пазарното й положение
  • При необходимост от ваша страна, осигуряваме цялостно финансово и счетоводно обслужване
  • Планираме стратегическото развитие чрез конкретни стъпки и действия
  • Предлагаме аргументирани и персонализирани решения
financial advisor 19

Това сме ние

CROPPED IMG 9013

Красимир Николов

Основател

(Профил в LinkedIn)

Красимир Николов е мениджър с богат международен опит като изпълнителен директор в областта на медиите, бизнес консултирането, общия мениджмънт и финансите. От няколко години той работи като независим бизнес консултант. Преди това е заемал позицията на старши вицепрезидент за ЦИЕ и Балканите във Fox Networks Group в продължение на повече от 13 години. Преди това е заемал различни финансови позиции в компании, като бТВ Медия Груп, Петрол АД и Делойт.

Красимир Николов е магистър по финанси от Университета за национално и световно стопанство. Завършил е и програмата Cable Executive Management Program към Harvard Business School Executive Education.

Той има силен усет за развитие и оптимизация на бизнеса, като последователно постига резултати над поставените цели. Красимир е изявен комуникатор и утвърден лидер с доказан опит в изграждането на силни екипи.

IMG 9011

Лидия Николова

Консултант

(Профил в LinkedIn)

Лидия Николова е специализиран кредитен консултант. Тя има дългогодишен опит не само в банковата сфера, но и като самостоятелен счетоводител и бизнес консултант. Като част от екипа на FinCity от 6 години, а преди това и като мениджър в Първа инвестиционна банка за 12 години, тя помага на множество индивидуални и бизнес клиенти да изберат най-подходящите банкови продукти.

Лидия Николова е магистър по счетоводство от Университета за национално и световно стопанство. Акцент в работата й заемат ипотечните и потребителските кредити, а също изготвянето на финансови оценки, доклади и предложения за договори.

Лидия е изявен експерт с отлични комуникационни умения. Нейната силна страна е работата в екип, така че да намери най-добрите възможности с минимален риск за своите клиенти.

financial advisor icon 6
Философия

От опит знаем, че съвършенството не съществува, но ние не спираме да се опитваме да се доближим към него и осъзнато се стремим всеки ден да бъдем по-добри от това, което сме били вчера

financial advisor icon 10 2

Фокус

Влагаме целия си опит и не пестим сили, за да доставим най-добрата услуга и да добавим максимална стойност и възвръщаемост от инвестицията за нашите клиенти

Rectangle1

100%

Отдаденост

Приемаме вашия успех като споделено и общо усилие. Затова работим с пълна отдаденост като доверен партньор, който се вслушва в нуждите на всеки клиент

Logo 01

Адрес

Гр. София 1404, България

Заявете безплатна консултация днес!